Om atomvåpen i media

  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Trump og Rouhani i ordkrig i FNNettavisenVi bør ikke nøre opp under spenningen i regionen, men gjennom dialog og multilateralisme arbeide for en mer omfattende agenda som tillater oss å ta opp alle de bekymringer som er knyttet til Irans politikk – atomvåpen, ballistiske raketter og landets ...og mer »

  • Macron kritiserte Trump midtøstenpolitikkNettavisenVi bør ikke nøre opp under spenningen i regionen, men gjennom dialog og multilateralisme arbeide for en mer omfattende agenda som tillater oss å ta opp alle de bekymringer som er knyttet til Irans politikk – atomvåpen, ballistiske raketter og landets ...og mer »

  • Solberg: Problematisk at USA har en annen virkelighetsoppfatningDagsavisenDet viktige er at vi alle jobber for at vi unngår spredning av atomvåpen, enten det er i Iran eller Nord-Korea eller andre land. Til det trenger vi avtaler, og så trenger vi beskyttelse og avskrekking fra NATOs side slik at det er helt klart at NATO ...og mer »

  • VGNår patriotisme trumfer altVGIran har et atomprogram, men ikke atomvåpen, i motsetning til Nord-Korea. Og selv om Nord-Korea har stanset å teste sine atomvåpen og raketter, har regimet ennå ikke startet på en kjernefysisk nedrustning. Når USA velger å gå alene oppstår det nye ...Fra verdens farligste mann til fredshåp. Her er historien om hvordan Nord ...Aftenpostenalle 12 nyhetsartikler »

Om kjernekraft i media

Google Nyheter
  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Aftenbladet.noIkke dårlig luft fra cruiseskipAftenbladet.noPå hvilken måte mener du at landstrøm har betydning for klimagassutslipp, når energimiksen i Norge fortsatt har en overvekt av kjernekraft og fossil varmekraft gjennom koblingen til Europa? – Også Europa blir renere og renere. Landstrøm er langt fram, ...

  • Skyhøge straumprisar ... men få klagarHallingdølenTørt vêr og lite nedbør gjer at mindre vasskraft må supplerast med andre og dyrare energiberarar som kjernekraft, kol, gass og vindkraft. Desse har vanlegvis utfylt kvarandre, men i sommar har det også vore enkelte problem med desse, seier Moen.

  • AftenpostenValget er i gang: Derfor stemte vi slik vi gjordeAftenpostenSelv ender Asp på partiet han har pleid å stemme på: Liberalerna (som tilsvarer norske Venstre). Det skyldes to ting: partiets positive syn på kjernekraft og EU. Men partiet er del av den borgerlige alliansen som vil kaste Sveriges sosialdemokratiske ...

  • Kraftsituasjonen veke 35 2018NVEFørre veke gjorde vedlikehald på kjernekraft i Sverige at kraftproduksjonen i Norden gjekk ned. Samstundes vart det mindre vindkraftproduksjon i Danmark og Sverige. Dette medverka til at kraftbalansen Norden svekkja seg med om lag 400 GWh samanlikna ...

Om atomvåpen i utlandet

Del

Vi har samlet et utvalg av medieklipp på denne siden

Del

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Oversikt

Flere nyheter fra NTA