Om atomvåpen i media

  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Dagbladet.noPresses etter toppmøtet: - Marerittsituasjon - DagbladetDagbladet.noHva ble egentlig sagt under mandagens møte mellom Donald Trump og Vladimir Putin?Trump: – Viktig å komme godt overens med Putin og RusslandABC NyheterVLADIMIR PUTIN , DONALD TRUMP - Trump: – Blir Putins verste ...NettavisenRusserne gir innsyn i samtalen mellom Trump og PutinAftenbladet.noalle 14 nyhetsartikler »

  • KlassekampenMerkel mener all kontakt mellom Putin og Trump er braDagsavisenDeretter føyde hun til at hun håper USAs president og Russlands president vil diskutere atomnedrustning ettersom de to landene besitter over 90 prosent av verdens atomvåpen. Trump og Putin møttes mandag i Helsingfors, og Trump har nå invitert Putin til ...POLITIKK - Merkel mener all kontakt mellom Putin og Trump er braNettavisenalle 6 nyhetsartikler »

  • AftenpostenBør Norge lytte til Trump? | Fredrik S. HeffermehlAftenpostenUSAs president Donald Trump sa noen dager før mandagens toppmøte med Russlands Vladimir Putin at den ultimate suksess i Helsingfors ville være en slutt på atomvåpen, overalt i verden, og slutt på alle kriger. Lovende. For å følge opp bør han snarest ...

  • ABC NyheterDette skal Trump og Putin snakke omABC NyheterHan fortalte at atomnedrustning vil bli et viktig tema når han møter Russlands president Vladimir Putin i Helsingfors. Trumps mål er en betydelig reduksjon i antall atomvåpen. Aller helst bør atomvåpen avskaffes helt, mener han. – Det er kanskje en drøm.Trump: - Verden ønsker et bedre forhold mellom oss og RusslandNRKTrump: – Blir Putins verste fiende om forholdet ikke fungererAftenpostenalle 14 nyhetsartikler »

Om kjernekraft i media

Google Nyheter
  • This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

  • Tu.noNoreng: «Norske oljekutt er ikke god klimapolitikk!»Tu.noDet er uvisst om ekspertene mener at også norsk gassutvinning bør fases ut, til ulempe for kraftgenerering i Europa, eventuelt til fordel for kjernekraft og kull. I et hvert fall er det problematisk å opprettholde en gassvirksomhet som ikke utnytter oljen.

  • Tu.noDet revolusjonerende prisfallet innen havvind overrasket alle – nå ...Tu.noTeknologiutvikling og klimatiltak er i ferd med å endre energimiksen i verden. Men hvor fort skjer det? Og hvilke former for energi vil være ledende i fremtiden?og mer »

  • BygdepostenElbilen er ikke alltid overlegen – Dette er de mest miljøvennlige bileneBygdepostenMed strøm-miks (kullkraft, kjernekraft) i stikkontakten blir dieselen ikke forbikjørt CO2-messig før etter 580.000 kilometer. Bensinmotoren holder da stand til 116.000 kilometer. Elbilen er overlegen alle andre alternativer ganske raskt både i ...Dette er de mest miljøvennlige bilene | ABC NyheterABC Nyheteralle 2 nyhetsartikler »

  • Tu.noDet tok 60 år å bygge kompetansen. Den kan forsvinne raskt når ...Tu.noDa styret ved Institutt for energiteknikk tok beslutningen om å legge ned atomreaktoren i Halden onsdag, var det ikke uventet. Økonomisk har det gått fra vondt til ...Haldenreaktorens fremtid — IFEInstitutt for energiteknikkTillitsvalgte er urolige over signalene fra næringsministeren om framtida for ...Frifagbevegelse.noalle 70 nyhetsartikler »

Om atomvåpen i utlandet

Del

Vi har samlet et utvalg av medieklipp på denne siden

Del

Bli medlem - støtt vår kamp !

Nei til Atomvåpen (NTA) arbeider for nedbygging av alle atomvåpen og for et forbud mot atomvåpen. NTA er også mot atomkraft.

NTA er en landsomfattende og partipolitisk uavhengig organisasjon, og samler alle som støtter organisasjonens formål. NTA tar initiativ til kampanjer rettet til den norske befolkningen, politikere, fagforeninger og andre organisasjoner. Det skjer ofte i samarbeid med andre. Vi arbeider for at Norge skal støtte forslag i FN og andre internasjonale organer om nedbygging og forbud mot atomvåpen. Vi ønsker at Norge skal ta et standpunkt mot atomvåpen også i vår egen militærallianse.

Bli aktiv ved å melde deg inn i Nei til Atomvåpen (link til innmeldingsskjema).

Oversikt

Flere nyheter fra NTA